Locatie en tijd:
Woensdag 23 februari, 16.30-18.30 uur (inloop vanaf 16.15u)
Fietsenwinkel.nl
Ambachtsweg 2, 3542 DG Utrecht

Bij de netwerkborrel worden de eerste resultaten met u gedeeld. In het kader van ‘een betere bereikbaarheid begint bij jezelf’ worden de uitkomsten van de Goedopweg Mobiliteitsscans gepresenteerd. Daarnaast is er meer informatie over het actieplan voor de bedrijventerreinen De Wetering-Haarrijn en Lage Weide en de rol van de wegbeheerders hierbij.

De netwerkborrel Bereikbaarheidsalliantie A2 wordt georganiseerd in samenwerking met Fietsenwinkel.nl en Hellorider, wat een inhoudelijk extra programma oplevert. Aansluitend aan de uitkomsten van de scans zal gastheer Fietsenwinkel.nl inzoomen op de e-bike als alternatief vervoermiddel naar werk en presenteren zij speciaal voor werkgevers op Lage Weide een exclusieve kortingsactie waarmee zowel zakelijk als privé voordelig een e-bike aangeschaft kan worden in de Fietsenwinkel.nl Megastore op Lage Weide. Ook Hellorider komt speciaal voor Lage Weide met een aantrekkelijke actie en zal ingaan op alle mogelijkheden van zakelijke fietslease en alles wat daarbij komt kijken.

Vanuit iedere organisatie kunnen maximaal 3 personen deelnemen aan de borrel, dus neem vooral ook een relevante (HR/P&O) collega mee. Aanmelden kan via inf@a2alliantie.nl of klik hier voor de uitnodiging.