Wij willen graag twee mensen in het zonnetje zetten: Adrie en Gertjan. De mannen van het groenonderhoud betekenen al vele jaren erg veel voor ons Business Park en stoppen hun hart en ziel in hun werk. Wij als Business Park zijn erg blij met Adrie en Gertjan en hopen op nog veel meer jaren en werkplezier!

Adrie

Ik ben Adrie en werk sinds mei 1978 bij Jos Scholman. Sinds 2000 werk ik elke dag op het Business Park De Wetering-Haarrijn, ik ben er vanaf het eerste moment al bij.

Inmiddels ben ik bij de meeste bedrijven bekend en daar zeker ook welkom voor een heerlijk bakje koffie. Ik geniet nog elke dag van de werkzaamheden op het Business Park. Vooral de ontwikkeling met de extra bomen die zijn bijgeplaatst en de mooie extra beplanting geeft mij een extra impuls om het Business Park zo mooi en schoon mogelijk te houden. Ik hoop dat ik hier kan blijven werken tot mijn pensioen.

Gertjan

Ik ben Gertjan en werk sinds 2009 met veel enthousiasme op het Business Park De Wetering-Haarrijn.

Ik zorg ervoor dat elke ochtend het afval wordt weggehaald en dat de perkjes er perfect bij staan. Ondanks mijn afstand tot de arbeidsmarkt heb ik bij Jos Scholman de kans gekregen om te werken in de groenvoorziening. Als we een compliment ontvangen geeft me dat  een voldaan gevoel. Ik hoop nog velen jaren te mogen werken op het Business Park.