Werknemers op De Wetering-Haarrijn kunnen vanaf april 2024 met een probeerbudget gratis gebruik maken van de groene TIER e-bikes! Wil jij jouw collega’s informeren over de mogelijkheden? De probeerbudgetten zijn namelijk beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

Meedoen met het probeerbudget?
Belangrijkste voorwaarden zijn dat iemand werkt op De Wetering-Haarrijn en dat de e-bike wordt gebruikt voor een rit op, van of naar De Wetering-Haarrijn.
Werknemers kunnen zich aanmelden via de aanmeldpagina op de website van Ecotransferium. Daar staat ook uitgebreide informatie over hoe het werkt en de voorwaarden. 

Diverse hubs op De Wetering-Haarrijn
De e-bikes staan in hubs op maar liefst 16 plekken op De Wetering-Haarrijn, waar ze kunnen worden opgehaald en teruggebracht. De fietsen kunnen met behulp van vervoersapp Gaiyo worden gevonden en gebruikt. Er zijn ook hubs op Lage Weide, in Utrecht en in Maarssen. Zo biedt het deelfietsensysteem een goede aansluiting op het openbaar vervoer en een alternatief voor de auto voor (korte) zakelijke ritten of bezoeken. 

Informeer jouw collega’s!
Wil jij jouw collega’s informeren over de mogelijkheden? Ecotransferium stelt jouw hulp op prijs!
Om het je makkelijk te maken hebben zij daarvoor een nieuwsbericht en een flyer gemaakt. Je kunt dit rondsturen, op Intranet zetten, of ophangen in de kantine, net wat voor jullie prettig is!
Heb je nog vragen of kunnen zij iets anders voor je betekenen? Neem dan even contact op via info@ecotransferium.nl.

Betere bereikbaarheid van De Wetering-Haarrijn
De Wetering-Haarrijn is een drukbezocht gebied. Er komen mensen om te werken, er is logistiek verkeer en er komen bezoekers voor het ziekenhuis, de winkels of de horeca. Dit alles zorgt voor veel verkeersdruk in het gebied, waardoor er vooral in de spits opstoppingen en vertragingen ontstaan. Het deelfietsensysteem draagt bij aan een betere bereikbaarheid van het bedrijventerrein en zorgt voor een betere aansluiting op het OV-netwerk.

De voordelen
De e-bikes zijn snel, makkelijk in gebruik en helemaal zorgeloos. Voor werknemers biedt het een fijne aanvulling op het openbaar vervoer of een flexibel alternatief voor de auto. Voor de werkgever draagt het bij aan een beter bereikbaar bedrijventerrein, vermindering van de verkeersdruk en gezonde en tevreden medewerkers. 

Initiatief van Ecotransferium
De gratis probeerbudgetten voor werknemers op De Wetering-Haarrijn zijn een initiatief van Ecotransferium en worden mede mogelijk gemaakt door Businessclub De Wetering-Haarrijn en door inzet van gelden uit het Ondernemersfonds Utrecht.