Beleef een onvergetelijke bijeenkomst in de Koning Willem III zaal van sociëteitsgebouw De Vereeniging, gelegen aan de Mariaplaats 14 in Utrecht. Dit is dé gelegenheid om in een unieke ambiance te netwerken met gelijkgestemden uit het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap en de cultuursector van Utrecht.

Sociëteit “De Vereeniging” nodigt u van harte uit voor dit maandelijks terugkerende evenement dat ondernemers en professionals uit Utrecht en omstreken samenbrengt. Na de succesvolle aftrap in april met meer dan 80 aanwezigen, belooft 10 mei wederom een middag en vooravond vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en gezelligheid te worden.

Programma
15:30 tot 17:00 uur: Voorafgaand aan elke MariaBorrel organiseert de sociëteit een inhoudelijke bijeenkomst. Deze middag staat er een workshop “AI prompts schrijven voor beginners” op het programma. De workshop start om 15:30 uur. Bij uw aanmelding voor de MariaBorrel kunt u aangeven of u deze bijeenkomst wilt bijwonen. De bijeenkomst is optioneel en gratis.

Aansluitend: Netwerkborrel vanaf 17:00 uur in de Koning Willem III zaal, waar Sociëteit “De Vereeniging”, Congresgebouw De Vereeniging en Grand Bar & Brasserie Marie u van harte uitnodigen. De toegang tot de netwerkborrel is gratis na aanmelding.

Geniet van een scala aan borrelhapjes en live muziek, verzorgd door de organisatoren.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Sociëteit “De Vereeniging”. Zij waarderen het als u zich aanmeldt, zodat zij deze middag goed kunnen voorbereiden. Aanmelden kan tot 8 mei. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en later verdere details per e-mail.

Extra informatie
– Locatie: op loopafstand van Utrecht CS, Mariaplaats 14, Utrecht in de Koning Willem III zaal
– Mogelijkheid tot dineren in restaurant Marie. Reserveren kan via info@grandbarmarie.nl

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de dynamiek van ondernemend Utrecht. De Vereeniging kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen op de MariaBorrel op 10 mei!

P.S. Vergeet niet uw visitekaartjes mee te nemen voor een optimale netwerk ervaring!