Graag nodigt Ecotransferium je uit voor de Workshop Werkgeversregelingen Mobiliteit op woensdag 7 februari 2024, van 14.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden: graag uiterlijk 26 januari, met een e-mail aan Jeannine van Bree: info@ecotransferium.nl

Als ondernemer moet je je houden aan verschillende wetten en regels rondom mobiliteit. Bovendien zijn er verschillende fiscale voordelen waar je gebruik van kunt maken. Steeds meer werknemers zijn op zoek naar groene arbeidsvoorwaarden en ook klanten vragen om duurzaamheid.

Slimme en duurzame mobiliteit kan kosten besparen, je organisatie succesvoller maken en medewerkers meer vitaliteit brengen. Maar elke organisatie is anders. Dus wat is slim voor jou? Hoe geef jij dit het beste vorm in jouw organisatie? Wat werkt voor jouw medewerkers? En wat is het meest voordelig voor jou en jouw werknemers?

Ecotransferium helpt je daar graag bij! Doe mee aan de workshop!
Wil je hier meer over weten? Of zit je met vragen of plannen om concreet aan de slag te gaan? Kom dan naar de workshop die Ecotransferium met Goedopweg organiseert! Nick Ottevanger kan je er alles over vertellen en stoomt jou in no-time klaar om concrete stappen te maken in jouw organisatie. Dat scheelt jou een heleboel uitzoekwerk! Er is genoeg ruimte voor al jouw vragen of om Nick een concrete casus voor te leggen.

Na de workshop:

  • ben je op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van werkgebonden personen mobiliteit;
  • weet je alles van de actuele (fiscale) mogelijkheden op het gebied van werkgebonden personenmobiliteit, zoals de werkkostenregeling (WKR), de reiskostenvergoeding, fiscale regels rondom een fiets van de zaak, hybride werken en andere groene arbeidsvoorwaarden;
  • ben je klaargestoomd voor het ‘Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit’, weet je wat jou te wachten staat en waar je je aan moet houden;
  • heb je concrete tips en handvatten gekregen hoe je groene arbeidsvoorwaarden in jouw organisatie verder kunt brengen;
  • én heb je al je vragen kunnen stellen of jouw casus kunnen voorleggen.

Heb je nu al een vraag of een casus die je Nick wilt voorleggen? Zet dit bij jouw aanmelding naar ons op de mail, dan nemen wij dit mee in de voorbereiding en kunnen we de cases behandelen tijdens de workshop.

Voor wie is deze workshop?
Voor alle bedrijven op De Wetering-Haarrijn. De workshop is in het bijzonder geschikt voor directie/management, HR, OR leden en de persoon die verantwoordelijk is voor duurzaamheid bij een organisatie.

Meld je aan! Of attendeer jouw collega’s door deze uitnodiging door te sturen! Kom gerust met meerdere personen. We helpen je graag op weg!

Meld je uiterlijk 26 januari aan!

De praktische informatie op een rijtje:

  • Datum en tijd: woensdag 7 februari, 14.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: volgt (afhankelijk van het aantal deelnemers), maar in ieder geval op het bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn
  • Aanmelden: graag uiterlijk 26 januari, met een e-mail aan Jeannine van Bree (info@ecotransferium.nl).

Heb je nu al een vraag of casus? Laat het ons weten in jouw aanmelding, dan nemen we het mee in de voorbereiding!

Ecotransferium en Goedopweg zien je graag op 7 februari!

Met vriendelijke groet,
Edward van Tuinen, Pieter Tanja, Desiree Dek en Jeannine van Bree (Ecotransferium De Wetering-Haarrijn)
Nick Ottevanger (Goedopweg)